Home
Senarai Finalis Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) ke Konvensyen KIK Peringkat UiTM 2014 PDF Print E-mail
Written by kikuitm   
Wednesday, 08 October 2014 15:41
Berikut adalah senarai Finalis Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) ke Konvensyen KIK Peringkat UiTM yang akan berlangsung pada 20-22 Oktober 2014 di A` FAMOSA MELAKA. Keputusan pihak Jawatankuasa pemilihan adalah MUKTAMAD.

Untuk makluman, tarikh ini tidak dapat diubah kerana semua tempahan telah dibuat pada tarikh tersebut. Mohon maaf di atas segala kesulitan.

Sekiranya pihak tuan/puan menerima pelawaan ke Konvensyen KIK ini, pihak tuan/puan adalah diminta untuk mengesahkan penyertaan (bagi peserta selain Zon Tengah) dengan melayari http://portalkik.uitm.edu.my/ dan mendaftarkan maklumat yang diperlukan. Sekiranya tuan/puan mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan teknikal , sila hubungi  PUAN SITI NOR JUHIRNIZA di talian  03 - 5522 5574 atau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Tarikh-tarikh penting dan maklumat-maklumat lain (penginapan/pemerhati) akan dimaklumkan oleh pihak Penganjur (UiTM Melaka) dari masa ke semasa di talian Dr Nasreen Miza Hilmy bt Nasrijal 06 - 5582119.

SELAMAT MAJU JAYA dan JUMPA di A` FAMOSA MELAKA


Follow us

Last Updated on Wednesday, 08 October 2014 15:57